TRYGT OG SIKKERT BOLIGKØB
BETAL FØRST VED INDFLYTNING

2E-boliger danner igen ramme for populær boligserie

Se film hvor der blev holdt åbent hus hos "Nybyggerne".

2E boliger skaber igen rammenfor TV2’s populære ”Nybyggerne”
2E Bolig moderne familielejligheder, denne gang i byudviklingsområdet NærHeden, Hedehusene er for 3. gang i træk valgt som omdrejningspunkt for 10 nye afsnit af livsstils-programserien ”Nybyggerne”. Den populære konkurrence om en bolig til mere end tre mio. kr. sendes igen efter nytår, med live-optagelser, der netop er gået i gang, og Puk Elgaard som vært, der ser frem til udfordringen.

TV2 har fået populære Puk Elgaard – kendt fra bl.a. ”Go’morgen Danmark” til igen at påtage sig programværtsrollen, som hun også bestred i Nybyggerne sæson 2.

*Nybyggerne” er TV 2’s store livsstilsprogram for hele familien. I ”Nybyggerne 4” følger man fire par, der flytter ind i hver deres nyopførte råbolig i Nærheden ved Hedehusene. Seerne er med, mens parrene dag ud og dag ind knokler på at istandsætte lejlighederne helt fra scratch. Konkurrencen foregår i ét rum ad gangen, og hver uge kårer seriens eksperter ugens rum-vinder med dertil hørende fordelagtige præmier. Serien afsluttes med en live-finale i primetime på TV 2, hvor seerne ved sms-afstemning kårer seriens vinderpar, der herefter får overrakt nøglerne til den 2E-lejlighed, de selv har designet og færdigbygget. I seneste sæson - sendt fra Aalborg - blev det det lokale par, Anne og Todd, der vandt.

2E leverer - igen - huse til “TV2 Nybyggerne”

De første tre sæsoner af programserien, Nybyggerne* - sendt fra henholdsvis Kolding, Farum og Aalborg – har været nogle af de mest sete på TV2 de seneste år. Nu og i løbet af de næste uger og måneder bliver scenen igen sat. Optagelserne til 4. sæson af Nybyggerne er netop gået i gang. Denne gang i hovedstadsområdets nye store bydel, Nærheden, i Høje Taastrup Kommune nær Hedehusene med ny skole, butikker og få skridt til stationen samt forventet 3.000 boliger i løbet af en årrække. Helt konkret foregår optagelserne i og omkring 2E Bolig Projektsalgs topmoderne lejligheder – de første færdigbyggede i området overhovedet, hvor der ellers er gang i byggeriet overalt. Udsendelsesrækken over ni uger sendes i første halvdel af 2018, oplyser TV2.

Produktionsselskabet Metronomes optagelser med de fire udvalgte, kreative par skal henover perioden og de første ni programmer frem til livefinalen overbevise først dommerne og til sidst seerne om, hvilket af parrene, der er det mest kreative og de bedste amatørhåndværkere ud i boligindretning for relativt små midler. Gevinsten – en af Danmarkshistoriens største TV-præmier - er som i de tre tidligere sæsoner intet mindre end selve den bolig, som vinderne til den tid har færdigindrettet rum for rum og program for program - til en værdi af over tre mio. kr. Sponsoren og den glade giver er 2E Bolig Projektsalg, der stiller alle fire boliger til rådighed i optageperioden - samt bl.a. yder byggeteknisk rådgivning til konkurrencedeltagerne undervejs. For første gang i programseriens historie, er der i øvrigt ikke tale om huse men store familielejligheder, hvilket giver deltagerne nogle lidt anderledes udfordringer end tidligere. Det er i sidste ende seerne, der kårer vinderne endeligt efter en sms-afstemning på finaleaftenen.


Se medieomtale her:

Kort fortalt

“"Jeg er allerede meget imponeret over parrene. Det er en kraftpræstation, at skabe en Nybyggerbolig. De udviser mod, tålmodighed og ihærdighed, og jeg føler virkelig med dem igennem hele processen. Det er dejligt at være tilbage på Nybyggerne. Det føles lidt som at komme hjem””

Vært Puk Elgaard

“”Nærheden er måske der, hvor der boligmæssigt sker allermest i hele Storkøbenhavn. Det bliver dejligt at få vist for hele Danmark. Et superattraktivt boligområde til rimelige priser med masser af rekreative muligheder - på en gang tæt på naturen og storbylivets fristelser og kulturtilbud. Med ”Nybyggerne” bliver det forhåbentligt tydeligt for seere i hele landet, hvad området har at byde på"”

Borgmester i Høje Taastrup Kommune, Michael Ziegler

“”Som nordjysk boligfirma er vi efterhånden landskendt for god kvalitet til rimelige priser. Og indenfor de seneste år har vi udvidet virksomheden med hovedstadsfilial på Kongevejen i Virum og derfra opstartet mange boligprojekter i Storkøbenhavn, Nordsjælland og nu også i Nærheden, hvor vi ligesom i resten af landet mærker stor interesse men knap så meget kendskab til 2E. Denne TV-eksponering vil – ligesom da vi var med i de to seneste sæson af Nybyggerne - forhåbentligt være med til at bevidstgøre endnu flere om vores projekter og bolighandelskoncept. Et koncept, der ligesom for deltagerne i Nybyggerne giver køberne stor personlig indflydelse på indretning og valg af interiør – uden at kræve ret mange penge op af lommen, før den bestilte nye bolig står indflytningsklar"”

Direktør for 2E Bolig Projektsalg, Jesper Skovsgaard

SE LEJLIGHEDERNE

Boligerne fra programmet

Første sæson af Nybyggerne foregik i Trekantsområdet. Anden omgang i Nordsjælland. Tredje omgang i Aalborgs universitetskvarter. "Denne gang lader vi et nyt spændende nybyggerområde i hovedsstadens sydvestlige udkant være scene for serien. Samtidig har tidligere sæsoner bekræftet, at 2E Bolig Projektsalgs kvalitetsboliger passer perfekt til programmets præmis: Med en moderne arkitektur, som stiller de konkurrerende par helt lige i udgangspunktet, men samtidig også giver dem masser af muligheder for at individualisere, præcis som de drømmer om,” forklarer programchef Steffen Bjergved fra Metronome.

2E’s foreløbigt 128 fuldmurede ejerboligbyggeri i Nærheden udformes i en kombination af attraktive, fritliggende kædehuse på enten 130 kvm eller 140 kvm i to etager med store tagterrasser – og moderne lejligheder på 75-95 kvm lejligheder i flotte 3 og 4 etagers ejendomme.

Husene sælges som ejerboliger med flexible indretningsmuligheder til den travle familie eller eksempelvis seniorparret, der hellere end en masse vedligehold vil nyde natur og byens muligheder tæt på. Enkelte opføres dog i 5 etager og etableres samtidig centralt som et slags ekstra synligt landemærke i den nye bydel. Det er i øvrigt i denne ejendoms lejligheder, at optagelserne til Nybyggerne er i gang.

Store ambitioner og tilfredshed

Fra 2E Bolig Projektsalgs side var der stor tilfredshed med engagementet i TV2-udsendelsesrækken i seneste sæson, som forhåbentlig igen kan skabe yderligere opmærksomhed om de ret forskellige, spændende boligbyggerier som det aalborgensiske boligfirma bygger rundt om i landet.

”Som nordjysk boligfirma er vi heroppe kendt for god kvalitet til rimelige priser. Og indenfor de seneste år har vi udvidet virksomheden med hovedstadsfilial på Kongevejen i Virum og derfra opstartet mange boligprojekter i Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvor vi ligesom i resten af landet mærker stor interesse men knap så meget kendskab til 2E. Denne TV-eksponering vil – ligesom da vi var med i seneste sæson af Nybyggerne - forhåbentligt være med til at bevidstgøre endnu flere om vores projekter og bolighandelskoncept. Et koncept, der ligesom for deltagerne i Nybyggerne giver køberne stor personlig indflydelse på indretning og valg af interiør – og ikke kræver ret mange penge op af lommen, før den bestilte nye bolig står indflytningsklar,” forklarer direktør Jesper Skovsgaard.

SE ALLE PROJEKTER HER

Deltagerne fra denne sæson af "Nybyggerne"

Maria og Kristian

Bolette og Jimmi

Charlotte og Fredrik

Mike og Thomas

Hvor leder du efter bolig henne?

close

Lad os finde din drømmebolig

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig mere generel information om vores projekter? Skriv dig op nedenfor og vi kontakter dig.

close

Hent materiale

Angiv venligst dine oplysninger, og hent det ønskede materiale.

Felter markeret med * er obligatoriske