Valg af materialer

Glem alt om billige løsninger – her har vi kun eksklusive materialer og inventar af høj kvalitet.

Vi har kun Energiklasse A højisolerede boliger – du kan derfor glemme alt om høje energiudgifter. Vi har ingen trævinduer – VELFAC aluvinduer er standard. Her finder du ingen tynde parketgulve – udelukkende eksklusive Tarkett trægulve.

Alle boliger leveres med lækkert kvalitetsinventar fra Svanekøkkenet.

Du skal ikke bekymre dig om radiatorer der er i vejen – gulvvarme er nemlig standard.

Alle hvidevarer i boligerne er fyldt med innovativ teknik og stilrent design fra Siemens.

Alle boliger har designarmaturer fra Hans Grohe.

Alle handler ekspederes professionelt af vores advokat Hjulmand & Kaptain.

LÆS MERE OM OS

INDIVIDUELT PRÆG PÅ BOLIGEN

Hos os får I muligheden for at sætte jeres eget fingeraftryk på jeres nybyggede bolig.

I får mulighed for at vælge mellem forskellige materialer til jeres nye bolig. I tæt samarbejde med hovedentreprenøren der opfører projektejendommene, kan I nemlig få indflydelse på gulve, fliser, inventar og hvidevarer mm. Inden byggeriet af jeres nye bolig påbegyndes, inviteres I til et personligt materialevalgsmøde, hvor vi søger for at i får et godt overblik over mulighederne for materialer i jeres nye bolig. I får blandt andet indflydelse på: Materialer og hvidevarer til køkkenet, sanitet til toilet og bad og valg af gulvtyper.

NB: Nogle af elementerne afhænger selvfølgelig af, hvor byggeriet er, inden der foretages et køb.

GENNEMGANG FØR INDFLYTNING

Nøgleklart og mangelfrit – sådan skal I overtage jeres nye bolig.

Når I får nøglerne til jeres nye bolig skal den være mangelfrit udført af hovedentreprenøren. Det er faktisk endda indskrevet i jeres købsaftale at der ikke må forefindes mangler af betydning når i overtager jeres nye bolig. Skulle der alligevel, mod forventning, være mangler af betydning, kan I forvente betaling af hele købesummen. Det er en sikkerhed der ikke findes mange steder og som er med til at gøre handlen overordentlig tryg for jer som købere.

Senest 7 dage inden overtagelsen gennemgås boligen grundigt sammen med sælger og hovedentreprenør så eventuelle kan skrives ned og udbedres inden I overtager boligen.

Ved gennemgangen ser vi blandt andet på malerarbejdet, inventar og hvidevarer, gulve, døre og vinduer og ca. 50 andre aspekter der fremgår af vores tjekliste.

Gennemgangen er med til at sikre at alle jeres forventninger til jeres nye hus indfries og at boligen er i den aftalte kvalitet. På indflytningsdagen modtager I en byggeskadeforsikring der er gældende i 10 år – denne er inklusive i købsprisen.

1 år efter overtagelsen gennemgår hovedentreprenøren boligen for at se om der skulle være opstået noget som skal udbedres. Alt sammen som en sikkerhed for en tryg og god handel for jer.

2E TRYGHEDSGARANTI

Vores tryghedsgaranti er er helt unik og noget, som kun vi tilbyder

For at sikre, at i kan føle jer 110% trygge, har vi indgået en aftale med et eksternt ingeniørfirma, der følger opførelsen af jeres bolig og tjekker at de tekniske konstruktioner udføres korrekt af entreprenøren. Når I flytter ind, modtager I en attest fra ingeniørfirmaet – der er jeres garanti for at husets tekniske konstruktioner er i orden. Vi giver samtidig alle vores boliger 10 års betalt byggeskadeforsikring og 15 års garanti på tag – inklusiv i prisen.

SE VORES BOLIGER HER

HÅNDPLUKKEDE LEVERANDØRER

DE RIGTIGE LEVERANDØRER, SIKRER BOLIGER AF EN HØJ KVALITET – HVER GANG.

Følg os

Find os på Facebook