Universitetshøjen FRA 2.695.000 DKK

KOM TIL ÅBENT HUS

  • Adresse Seiferts Alle, 9260 Gistrup, Denmark
  • Dato 10
    juni
  • Tid 1200 - 1230
Fakta om projektet
Størrelse: 110 kvm Type: Universitetshøjen, Aalborg. 1-plans rækkehus nær Universitet og sygehus
Status: Indflytning fra sommer 2018

Vores kreative arkitekter har ligget vandret for at skabe de mest gennemtænkte løsninger, når det gælder indretning, lysindfald, energiforbrug og funktionalitet. Selvom prisen er revolutionerende lav, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten – tværtimod.
Boligerne er yderst velindrettede med enten 3 eller 4 værelser, entre, stort åbent køkken-alrum, dejlig lys stue og stort badeværelse. Perfekte for den travle børnefamilie eller senioren, som søger en spændende og flot bolig med høj komfort, gulvvarme og stor funktionalitet. Boligerne er beliggende i naturskønne omgivelser i det nyetablerede Universitetsparken tæt ved supermarked, skole, pasningstilbud, fritidsfaciliteter og samtidig tæt på Gigantium.

Gigantium spiller en stor rolle for områdets udvikling – aktiviteten i og omkring Gigantium gør området attraktivt for børnefamilier og unge mennesker. Aalborg Universitet udvider sine aktiviteter markant i området, som er hovedcampus for AAU, og på samme vis udvider videns- og teknologiparken, NOVI kontinuerligt deres aktiviteter med arbejdspladser i området. Om få år står det nye Universitetshospital klar til brug, hvilket blot vil forstærke behovet for boliger yderligere i området.

Boligerne opføres i vores sædvanlige meget høje og berømte kvalitet. Inkluderet i basisprisen kan bl.a. fremhæves: Velfac træ/alu vinduer og døre – absolut top produkt på markedet. Muret byggeri – ingen billige vægge i gips eller træ hos 2E Bolig. Tarkett kvalitetstrægulve. Svane Køkkenet leverer smagfuldt kvalitetsinventar. Gulvvarme i hele boligen – ingen radiatorer der sidder i vejen. Energiklasse A byggeri.

Byggeriet er i fuld gang, og vi har allerede solgt over halvdelen af disse lækre boliger. De boliger, som endnu ikke er solgte, vil blive opdateret med ekstra tilvalg for mellem 254.000 kr. til 375.600 kr. for at gøre disse boliger endnu mere unikke.

Boligerne indeholder blandt andet en lækker vedligeholdelsesfri carport og depotrum, trægulve på alle værelser, 2 Velux tagvinduer, grebsfri og integrerede hårde hvidevarer, væghængt toilet, udvendig vandhane, Easy Drain, ekstra tv-stik/data-stik i alle værelser samt ventilationsanlæg. Der er selvfølgelig muligt at reservere, så I kan nå at tale med jeres bank.

Kontakt os allerede i dag for at aftale et møde med en af vores projektmæglere, hvor I kan høre mere om jeres muligheder.

Vil du have mere information?
Snak med os på tlf 53 51 52 53

Salgsliste

Adresse Areal vær pris
Seiferts Alle. 7 - 9260 Gistrup 110m2 4 2.695.000 DKK Hent salgsopstilling

SE MEGET MERE OM PROJEKTET I VORES SALGSPROSPEKT

Universitetshøjen

Seiferts allé 5-7, 9260

Vi bygger boligdrømme

HOS 2E BOLIG FÅR DU ALTID:

SE ALLE FORDELENE

HØR MERE OM PROJEKTET HER


RELATEREDE PROJEKTER

Marine One Tower – Aalborg Havnefront

Eksklusive ejerlejligheder på historisk beliggenhed ved havnefronten

FRA 2.499.000 DKK

SE PROJEKTET

The Old Yard

Bestil tid for fremvisning af splinterny udstillingslejlighed.

FRA 3.995.000 DKK

SE PROJEKTET

Gigantium Park

Gigantium Park – Aalborg´s bedst sælgende 2 vær. lejlighedsprojekt. De mest perfekte 2-værelses lejligheder.

FRA 1.325.000 DKK

SE PROJEKTET

Egedal Village Rækkehuse

Rækkehuse i 2 plan med store terrasser

FRA 3.349.000 DKK

SE PROJEKTET

Dronningborg Oase – Nybyggerparken

Husene til TV2 Nybyggerne. 1-plans gårdhavehus med høj komfort. Kun 1 hus tilbage!

FRA 2.299.000 DKK

SE PROJEKTET

Bel Air CPH

Toppen af liebhaveri! Tegnet af Kim Utzon. 62 lejligheder er solgt – kun 4 igen

FRA 3.895.000 DKK

SE PROJEKTET