The Residence, Hasseris. FRA 4.995.000 DKK

Fakta om projektet
Størrelse: 116 kvm til 210 kvm + store tagterrasser og store depot rum Type: Mondæne luksus boliger - The Residence, Hasseris
Indflytning fra: 80% solgt

Nybyggeri i større målestok er en ekstrem sjældenhed i hjertet af Hasseris. Desto mere attraktiv er denne bebyggelse på bydelens vel nok største og mest eftertragtede grund.

Arkitekten har da også arbejdet i bevidstheden om, at der tale om et “Once in a Lifetime-projekt”. Samtlige materialer er udvalgt ud fra visionen om at skabe et byggeri, der lever op til beliggenheden: Bemærk for eksempel de brændte teglsten med det fortryllende farvespil eller det gyldne kobber, som med tiden vil tilføre ejendommen et yderligere skær af eksklusivitet.

Først og fremmest er der i alle de valgte planløsninger tænkt på at gøre livet let og behageligt for de nye ejere. Boligerne er som skabt til livsnydere, der søger den unikke stemning i Hasseris, men ønsker at være fri for at skulle passe en vildtvoksende have eller vedligeholde et gammelt hus.

Du snydes dog ikke for friluftslivet, som stadig kan dyrkes i de små, elegant afgrænsede haver med plads til både grillhygge og hængekøje. Eller på de store tagterrasser, som på genial vis er de tænkt ind i de forskudte plan, så privatlivet kan dyrkes uforstyrret.

Hasseris er berømt for sine grønne oaser, og denne nye koloni føjer sig til rækken af små ”havebyer”. Med træer, prydbuske, bøgehække og grønne fællesarealer vil den med tiden flette sig ind i bydelens net af rekreative områder. Ud fra arkitektens gennemgående filosofi – at æstetik skal gå hånd i hånd med komfort – placeres parkeringsarealerne diskret og camoufleres med bevoksning. Men dog samtidig så tæt på boligen, at det næsten er »ved døren«.

Boligerne er designet til at gøre dig glad. Her er ingen kompromisser eller nemme løsninger. Kun tårnhøje ambitioner om at skabe det ypperste. I en grad så det minder om kunsthåndværk. Tag bare arkitektens formidable fornemmelse for lys. Fra Verdenshjørnerne strømmer det blidt ind og efterlader et hjem uden mørke kroge.
Bemærk energiløsningerne med Velfac-døre og Velfac-vinduer, ultraisolering og gulvvarme, som er til glæde både for klimaet og din tegnebog. Fra det øjeblik, du træder ind i boligen, føler du dig tryg i visheden om, at her er tale om ægte luksus og liebhaveri. Gulvene leveres af Tarkett i massivt parket og af en kvalitet, så de – akkurat som rav og ædelstene – kun bliver smukkere af mødet med tidens tand.

Du har meget at glæde dig til, så ring allerede i dag og oplev vores smagfulde prøvelejlighed.

Vil du have mere information?
Snak med os på tlf 53 51 52 53

Salgsliste

Adresse Areal vær pris
Hasserisvej 124C, 1. TH - 9000 Aalborg 126m2 2 4.995.000 DKK Hent salgsopstilling

SE MEGET MERE OM PROJEKTET I VORES SALGSPROSPEKT

Om området

Hasseris er et af de mest eftertragtede boligområder i Aalborg og har en historisk baggrund som velhaverkvarter. The Residence ligger lige i hjertet af Hasseris og dermed tæt på alt det, der gør Hasseris til et så populært område.

Her findes stemning og liv og med en kort spadseretur kan i være inde midt i Aalborg Centrum. Der er endvidere kort afstand til indkøb, idrætsanlæg, Aalborgs smukke havneområde og det nye sommerparadis, Vestre Fjordpark.

The Residence, Hasseris.

Hasserisvej 124, Aalborg, Denmark

HØR MERE OM PROJEKTET HER


RELATEREDE PROJEKTER

Egedal Stationsby. Lejligheder fra 72-110 m2. Priser fra kr. 2.099.000.

Der afholdes ikke åbent husk grundet COVI-19. Der kan afholdes private fremvisninger.

FRA DKK

SE PROJEKTET

Søparken – NærHeden Terrasselejligheder

Eksklusive terrasselejligheder i de flotteste omgivelser i NærHeden

FRA 2.445.000 DKK

SE PROJEKTET

Kirkebjerg Oase – Be Close To Everything

Attraktive nyopførte lejligheder høj byggekvalitet og flot design

FRA 2.549.000 DKK

SE PROJEKTET

Søparken – NærHeden Rækkehuse

Eksklusive rækkehuse i de flotteste omgivelser i NærHeden.

FRA 3.575.000 DKK

SE PROJEKTET

Søparken, Nærheden. Top placering. Leje- eller ejerboliger

Leje fra kun 8.900 pr. måned. Salgspris fra kun 2.049.000

FRA DKK

SE PROJEKTET

Hole-in-One, Farum Kaserne. Ultimativ beliggenhed. Leje- eller ejerbolig

Lejepriser fra kun 9.200 pr. måned.

FRA 3.949.000 DKK

SE PROJEKTET