Dronningborg Oase – Nybyggerparken FRA 2.149.000 DKK

Fakta om projektet
Størrelse: 121 m2 Type: Dronningborg Oasen - Arkitektonisk 1-plans gårdhavehus med høj komfort
Status: Indflytning januar måned 2019

Vores kreative arkitekter har ligget vandret for at skabe de mest gennemtænkte løsninger, når det gælder indretning, lysindfald, energiforbrug og funktionalitet. Selvom prisen er revolutionerende lav, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten – tværtimod.

Vi er overbeviste om, at Dronningborg og Nybyggerparken som nyt byggeri bliver en fremtidig magnet for netop børnefamilier, par og seniorer, der ønsker høj kvalitet til rimelige priser.

Boligerne er som skabt til familier og livsnydere, der søger den unikke stemning. Alt i Fjordparken er gennemtænkt ned til mindste detalje, for at giv jer en nem hverdag. Her får i tid til familien og fritiden – tid til livet.

Boligerne er yderst velindrettede og byder på: Entre, rummeligt bryggers, stort åbent køkken-alrum og dejlig lys stue, stort badeværelse, 2 gode værelser, dejligt master bedroom og toilet. Husene er perfekte for den travle børnefamilie eller senioren, som søger en spændende flot bolig med høj komfort, gulvvarme og stor funktionalitet.

Boligerne opføres i vores sædvanlige meget høje og berømte kvalitet. Inkluderet i basisprisen kan bl.a. fremhæves: Velfac træ/alu vinduer og døre – absolut topprodukt på markedet. Muret byggeri – ingen billige vægge i gips eller træ hos 2E Bolig. Tarkett kvalitets trægulve. Svane Køkkenet leverer smagfuldt kvalitets inventar. Gulvvarme i hele boligen – ingen radiatorer, der sidder i vejen hos 2E Bolig. Energiklasse A byggeri.

Kontakt os for at modtage salgsmaterialet og aftal allerede i dag et møde med en af vores dygtige projektmæglere, hvor I kan høre mere om det spændende projekt.

Vil du have mere information?
Snak med os på tlf 53 51 52 53

Salgsliste

Adresse Areal vær pris
Skovmærkebakken 23 - 8930 Randers NØ 120m2 4 2.149.000 DKK Hent salgsopstilling

SE MEGET MERE OM PROJEKTET I VORES SALGSPROSPEKT

Om området

Bydelen Dronningborg er beliggende i den nordøstlige del af Randers og er et af de mest attraktive kvarterer i byen. Dronningborg ligger langs Randers Fjord og er derfor beriget af naturen og fjordens smukke indløb til Randers havn og Gudenåens udløb. Fra Dronningborgs yderkant kan du cykle langs fjordens dige og hele vejen ind til Randers’ centrum – ca. 5 km.

Fra Dronningborgs højtbeliggende bakker opnås flere steder en unik udsigt ud over fjord, natur og Randers’ syd- & østlige bydel.

Dronningborg er en blomstrende bydel med en bred vifte af muligheder og tilbud. Her er blandt andet: Skoler, vuggestuer, børnehaver, idrætsfaciliteter, bibliotek, forretninger, bank, læger, lystbådehavn samt et væld af diverse foreninger.

Naturen ligger lige uden for døren eller i behørig gåafstand på ganske få minutter, blandt andet Randers Fjord, fjordengene, Torupal, Stilling skoven og markerne, som omkranser Dronningborg.

Der findes utallige idrætsmuligheder såsom fodbold, håndbold, løbeklub, bokseklub, gymnastik mv.

Dronningborg Oase – Nybyggerparken

Skovmærkebakken 8930 Randers, Denmark

Vi bygger boligdrømme

HOS 2E BOLIG FÅR DU ALTID:

SE ALLE FORDELENE

HØR MERE OM PROJEKTET HER


RELATEREDE PROJEKTER

Hole in One

Toppen af liebhaveri! Unik mulighed på den sidste grund

FRA 3.999.000 DKK

SE PROJEKTET

Kirkebjerg Oase – Be Close To Everything

Attraktive nyopførte lejligheder høj byggekvalitet og flot design

FRA 2.199.000 DKK

SE PROJEKTET

Marine One Tower – Aalborg Havnefront

1st klasse i første række – den ultimative placering –

FRA 2.499.000 DKK

SE PROJEKTET

The Old Yard

Bestil tid for fremvisning af splinterny udstillingslejlighed.

FRA 3.999.999 DKK

SE PROJEKTET

Universitetshøjen

Arkitektonisk 1-plans gårdhavshus med høj komfort. Revet væk – kun 1 hus tilbage!

FRA 2.675.000 DKK

SE PROJEKTET

Egedal Village Rækkehuse

Rækkehuse i 2 plan med store terrasser

FRA 3.349.000 DKK

SE PROJEKTET