TRYGT OG SIKKERT BOLIGKØB
BETAL FØRST VED INDFLYTNING

Om 2E BoligVi sælger nye lækre kvalitets boliger til populære priser

Om det er rækkehus eller lejlighed - er det altid arkitekttegnede og indrettet med henblik på: Maksimal komfort, gennemtænkt udnyttelse af pladsen og en eksklusivitet, som du vil glæde dig over at kunne vise frem.

Grundene boligerne opføres på er nøje udvalgt og altid tæt på både indkøbsmuligheder idræts liv og natur. Og selvfølgelig til rimelige priser med et minimalt vedligeholdsbehov i årene efter. Og så skal I først betale, når du flytter ind.

Betal ved overtagelse.
Et boligkøb hos 2E Bolig er og skal være enkelt. Vi tilbyder nogle af de bedste købsvilkår på markedet, bl.a. skal købesummen først betales den den dag I som køber overtager boligen og skal flytte ind. Og er der mangler udover bagatelgrænsen, kan I vente med at betale hele købesummen!

Og I skal således ikke bekymre sig om at optage dyre banklån i byggeperioden med deraf udgifter til renter og gebyrer m.v.. I skal blot stille en sædvanlig boliggaranti via Jeres bank som typisk de fleste steder er gratis hvis banken laver boligfinansieringen. Alle bekymringer og risici man tit oplever ved at være privat bygherre, har I netop ikke ved køb af nøglefærdig bolig hos os. Vi sørger for at en aftale en aftale og hovedentreprenøren bygger jeres bolig iht. købsaftalen. Og alle aftaler omkring Jeres boligkøb nedfældes på skrift i købsaftalen eller tillæg dertil, så der er styr på alt.

Personligt præg.
2E Bolig har et unikt salgs setup for køb af nye boliger, rækkehuse og lejligheder, hvor vi sørger for at I kan få individuelle indretningsløsninger, ved køb tidligt i et projekt, og desuden mulighed individuelt materialevalg af gulve, fliser og inventar. Alt det omfattende arbejde koordinere vi med hovedentreprenøren der opfører byggeriet.

Tryghedsattest - vi sætter tryghed og kvalitet højt.
Alle boliger leveres desuden med en nyskabelse, som 2E Bolig er ene om pt. Vi kalder det "2E Tryghedsattest". Det er et dokument som udarbejdes af et eksternt ingeniørfirma. Ingeniørfirmaet følger byggeriet fra start til slut og bekræfter, at byggeriets konstruktioner er korrekt udført af hovedentreprenøren. Der er en yderligere garanti til vores kunder. Derudover medfølger til alle vores boliger en betalt byggeskadeforsikring, der gælder i ti år. Læs mere om hvordan vi arbejder her.

Ingen børnesygdomme og eksperimenter hos 2E.
2E hylder "Henry Ford-modellen": nemlig at sælge mange enheder med ensartede og solide og gennemprøvede konstruktioner, så vi ved, at vi kan sælge god solid kvalitet til bedste pris. Det er nogle af årsagerne til vores store salgs succes. Vores boliger kan tåle at blive brugt, og her opstår sjældent "børnesygdomme". Vi holder os nemlig til kendte, gennemprøvede og solide konstruktioner, der virker og er lidt "gammeldags" med at prøve nye byggekonstruktioner som endnu ikke har bevidst, at de holder i mange år. Alle boliger vi sælger leveres med en 10 årig Byggeskadesforsikring.

Optimal service.
2E Bolig samler kun på tilfredse og glade kunder. Vi går langt for vores kunder og for dig. Og vi bestræber os alle på at yde optimal service. Det princip arbejder alle, inklusiv projektlederne hos hoveentreprenørerne på byggepladserne, efter fra tidlig morgen til sen aften.

Hjertelig velkommen hos 2E Bolig.

Billede Betal først ved indflytning

I betaler naturligvis først jeres nye bolig ved indflytning. I sparer Jer på den måde tusindevis af kroner i byggelånsrenter og gebyrer, da byggelån ikke er nødvendig. Finansieringen af boligen er inklusiv i prisen.

Billede Design & fleksibilitet

Hos os betaler I naturligvis først jeres nye bolig ved indflytning - og - når huset er tilfredstillende opført. Vi sparer Jer på den måde også for tusindevis af kroner i byggelånsrenter, da byggelån ikke er nødvendig, når du handler med 2E Bolig Projektsalg. Vi finansierer byggeriet for Jer.

Billede Høj
kvalitet

Bygge- og projekt- og sagsstyring på vores mange byggepladser forestås af erfarne projektledere, som enten er uddannet som ingeniør eller bygningskonstruktør. På den måde sikres en daglig tæt opfølgning og styring af vores byggerier og bevirker, at Jeres bolig opføres og afleveres i top kvalitet.

Presse
Du kan her se vores seneste omtaler i pressen

SE OMTALE

Ejendomsmægler søges til 2E Bolig i Aalborg

Høj indtjening og spændende hverdag

SE OMTALE

Den2Radio har lavet en spændende podcast omkring NærHeden - link i omtalen.

Boligprojekt Green Garden - kædehus og ejerlejligheder opføres i NærHeden!

SE OMTALE

Engagerede og dynamiske boligsælgere søges til Aalborg!

Spændende og attraktivt job i ejendoms- og boligbranchen.

SE OMTALE

Enestående mulighed - bo ved siden af vinderne af TV2 Nybyggerne!

Åbent Hus på Nybyggervejen - spændende dag med mange fremmødte.

2E Group hovedkontor

I branchen siden 1991

2E Bolig - indgår i 2E Group A/S koncernen, der har lang og betydelig erfaring indenfor byggeri samt ejendoms- og projektudvikling og har beskæftiget sig med køb, salg og af byggeri af alle former for fast ejendom siden 1991. Gennem årene udviklet, opført og solgt flere hundrede boliger og desuden opført flere større erhvervsejendomme, investerings ejendomme samt domicilejendomme.

close

Lad os finde din drømmebolig

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig mere generel information om vores projekter? Skriv dig op nedenfor og vi kontakter dig.

close

Hent materiale

Angiv venligst dine oplysninger, og hent det ønskede materiale.

Felter markeret med * er obligatoriske