2E BOLIG LEVERER FOR FJERDE GANG HUSE TIL NYBYGGERNE

I 4 ud af 5 sæsoner af den populære programserie “Nybyggerne” har 2E Bolig stillet boliger til rådighed til de ambitiøse og modige nybyggerpar.

I den femte sæson af Nybyggerne er programmet flyttet til Dronningborg, og parrene har boet flere måneder i det midlertidige hjem, som de håber på at indrette så innovativt og kreativt, at de vinder det. Boligerne har en værdi af 2,6 millioner kr. og vinderparret går derfra med hus og indhold, kvit og frit. Det er nok til at få konkurrenceånden frem i de fleste.

Mens de bor der, sætter de det løbende i stand – rum for rum – og de starter faktisk med en madras som eneste møbel.

Der er lys i carportene i hvert pars respektive farver, så de ikke går forkert, hvilket ellers sagtens kunne ske i begyndelsen, hvor alle husene ser rå og ens ud udefra, da de endnu ikke har fået et personligt touch.

Kun vægge, lofter og installationer/afløb er klargjort og boligens fire vægge har stået afventende, klar til at tage imod de fire par og til at blive udsmykket af kreative hjerner med geniale idéer.

Gennem sæsonerne har vi mødt flere værter for programmet, heriblandt Puk og Peter Ingemann. Denne sæson glæder vi os til at møde Emil Thorup, som skal guide, opmuntre og trøste parrene igennem processen.

I denne sæson får vi fornøjelsen af Emil Thorup som vært: “Jeg har altid elsket at se programmet, og derfor var det også et stort øjeblik for mig, da jeg blev spurgt, om jeg ville være vært på programmet” fortæller Emil.

2E har tidligere lagt boliger til programmet på den gamle kasernegrund i Farum, på Tinsbergens Allé i Aalborg Øst og i den nye bydel, NærHeden i Høje Taastrup nær Hedehusene.

Programformatet stiller krav til en bestemt boligtype. Alle fire boliger skal være fuldstændig ens, så alle par har det samme udgangspunkt og samtidig skal boligerne være af suveræn kvalitet og derudover have en planløsning, der gør boligen nem at indrette.

Vi er stolte af, at vores boliger lever op til alle disse krav og har været det foretrukne valg til de sidste 4 sæsoner.

Den nye sæson bliver vist i foråret 2019 og vi glæder os til at følge med i nybyggerparrenes strabadser og til at se de forskellige personlige præg, der bliver sat på vores boliger.

2E-BOLIGER SKABER IGEN RAMMEN FOR TV2’S POPULÆRE ”NYBYGGERNE”

2E Bolig moderne familieboliger, denne gang i byudviklingsområdet Dronningborg, er for 4. gang i træk valgt som omdrejningspunkt for 10 nye afsnit af livsstils-programserien ”Nybyggerne”. Den populære konkurrence om en bolig til mere end to mio. kr. sendes igen efter nytår, med live-optagelser, der netop er gået i gang, og Emil Thorup som vært, der ser frem til udfordringen.

Som set i:

Kort fortalt

Direktør

Jesper Skovsgaard

"Vi afleverer fire ens huse, så udgangspunktet er ens, men resultatet er altid meget forskelligt, "

Vært

Emil Thorup

"Jeg har altid elsket at se programmet, og derfor var det også et stort øjeblik for mig, da jeg blev spurgt, om jeg ville være vært på programmet, og jeg synes allerede nu, at parrene viser et højt niveau både hvad angår design og kreativitet,"

Vært

Emil Thorup

"Jeg var lidt spændt på, om jeg ville kunne lære noget og blive overrasket gennem programmerne, men det er allerede sket, at jeg har tænkt, at "det her ville jeg ikke selv have tænkt - det er tæt på genialt"

BOLIGERNE FRA PROGRAMMET

Første sæson af Nybyggerne foregik i Trekantsområdet. Anden omgang i Nordsjælland. Tredje omgang i Aalborgs universitetskvarter. Fjerde gang i byudviklingsområdet, NærHeden tæt ved Hovedstaden. “Denne gang lader vi et nyt spændende byggeområde  Dronningborg. tæt ved Randers, være scene for serien. Samtidig har tidligere sæsoner bekræftet, at 2E Boligs kvalitetsboliger passer perfekt til programmets præmis: Med en moderne arkitektur, som stiller de konkurrerende par helt lige i udgangspunktet, men samtidig også giver dem masser af muligheder for at individualisere, præcis som de drømmer om,” forklarer programchef Steffen Bjergved fra Metronome.
SE BOLIGERNE

STORE AMBITIONER OG
TILFREDSHED

Fra 2E Boligs side var der stor tilfredshed med engagementet i TV2-udsendelsesrækken i seneste sæson, som forhåbentlig igen kan skabe yderligere opmærksomhed om de ret forskellige, spændende boligbyggerier som det aalborgensiske boligfirma bygger rundt om i landet.

”Som nordjysk boligfirma er vi heroppe kendt for god kvalitet til rimelige priser. Og indenfor de seneste år har vi udvidet virksomheden med hovedstadsfilial på Kongevejen i Virum og derfra opstartet mange boligprojekter i Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvor vi ligesom i resten af landet mærker stor interesse men knap så meget kendskab til 2E. Denne TV-eksponering vil – ligesom da vi var med i seneste sæson af Nybyggerne – forhåbentligt være med til at bevidstgøre endnu flere om vores projekter og bolighandelskoncept. Et koncept, der ligesom for deltagerne i Nybyggerne giver køberne stor personlig indflydelse på indretning og valg af interiør – og ikke kræver ret mange penge op af lommen, før den bestilte nye bolig står indflytningsklar,” forklarer direktør Jesper Skovsgaard.

se alle projekter

DELTAGERNE FRA DENNE SÆSON AF “NYBYGGERNE”

HVOR LEDER DU EFTER BOLIG HENNE?ELLER