Vi samler på glade og tilfredse kunder

Hos 2E Bolig er vi passionerede omkring at have glade og tilfredse kunder. Vi gør alt vi kan for at sikre et tilfredsstillende forløb – fra salg til nøgleoverdragelse. Herunder kan du se nogle af vores kunders anmeldelser om at have handlet ny bolig hos 2E Bolig.

Vores glade kunder

"Vi har købt lejlighed i Tuborg Park I Aalborg midtby. Vi har fået en fremragende service og har i hele forløbet følt at der blev lyttet til vores ønsker og behov i forbindelse med købet. Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger."

Claus Nørgaard Poulsen

"Har købt luksusbolig på Hasserisvej 124 i Aalborg og kan kun varmt anbefale 2E bolig. Materialer og service er i top og ejendommens beliggenhed kunne ikke være bedre."

Tine Ehlers

"Jeg har købt lejlighed i Nærheden - Hedehusene, igennem 2E Bolig, de gav en rigtig god service igennem hele processen, dog er jeg blevet nød til at sælge den pga. pladsmangel til hele familien. 2e bolig hjalp med salget på under en måned."

Kevin

"Har netop købt lejlighed ved Tuborg Park i Aalborg centrum. 2E har igennem forløbet været professionelle og leveret som aftalt uden fejl og mangler. Det har været en tilfredsstillende proces."

Peter Harritsø

"Helt igennem positiv oplevelse. Da vi rykkede ind i vores nye hus, var der enkelte småting som vi påpegede, og de små fejl blev udfærdiget med det samme. De har hele vejen igennem været nemme og være i kontakt med, og vi er altid blevet mødt med et smil, uanset hvad det har drejet sig om. Vi er meget glade for vores køb, og kan kun anbefale 2ebolig til andre."

Andreas Saugmann Kristensen

"Har netop købt en lejlighed i Gigantium Parken af 2E. Utrolig god service hele vejen igennem, og jeg følte mig tryg igennem hele processen. Jeg vil uden tvivl kontakte fra 2E igen næste gang jeg skal bruge en ny bolig, og anbefaler andre at gøre det samme. Tak for god service."

Emil Folmer Heltoft

"Super professionelt arbejde. Jeg følte mig tryg igennem hele mit boligkøb!"

Julie Wium

"Helt igennem en positiv oplevelse. Vores boligrådgiver var altid til rådighed, og vi fik en meget hurtigt ekspedition. Absolut et firma vi vil anbefale."

Sanne S.

"Dejligt, funktionelt rækkehus - Tinbergens Allé , Aalborg.
Netop rykket ind i vores skønne nye hjem med masser af gode løsninger, og byggeriet er udført fuldt tilfredsstillende og i kvalitetsmaterielser. 2E Bolig har været meget lydhøre overfor vores inputs og har i samarbejde med hovedentreprenøren været hurtige til at foretage ændringer/udbedringer. Vi ser frem til masser af gode år i huset :-)"

M.H.P

FIND DIN DRØMMEBOLIG

Følg os

Find os på Facebook