EN GOD OG TRYG HANDEL – HVER GANG

Projekterne som udbydes til salg gennem Ejendomsmægleren 2E Bolig – rækkehuse og lejligheder – er altid arkitekttegnede og indrettet med henblik på: Maksimal komfort, gennemtænkt udnyttelse af pladsen og en eksklusivitet, som du vil glæde dig over at kunne vise frem.

Grundene som bygherrerne vi samarbejder med bygger på, er altid nøje udvalgt og altid tæt på både indkøbsmuligheder idrætsliv og natur. Og selvfølgelig til rimelige priser med et minimalt vedligeholdsbehov i årene efter. Og så skal du naturligvis først betale, når du flytter ind.

MERE OM OS

VI OPFYLDER BOLIGDRØMME

GRUNDE TIL AT VÆLGE OS

HOS OS FÅR DU MEGET FOR PENGENE

Hos 2E er vores styrke at udvælge kun de mest spændende boligprojekter, hvor beliggenhed, pris og kvalitet går hånd i hånd. Vi startede tilbage i 1991 og har således mange års erfaring inden for branchen. Vores know-how indenfor branchen, er medvirkende til at give dig en tryg og god købsoplevelse hele vejen.

BETAL VED OVERTAGELSE

Et boligkøb af 2E Bolig er enkelt. Vi tilbyder nogle af de bedste købsvilkår på markedet. Bl.a. skal købssummen (altså langt største del af udbetalingen) først betales den den dag du som kunde overtager og kan flytte i din nybyggede bolig. Vores kunder skal altså ikke bekymre sig om at optage ekstra midlertidige banklån i byggeperioden, før de flytter ind – til brug for køb af byggegrund og efterfølgende byggeri. Alle bekymringer og risici, der ellers ofte opleves ved at være privat bygherre, har 2E Bolig taget hånd om. Hos os er en aftale en aftale, og alt der aftales omkring dit boligkøb nedfældes på skrift.

PERSONLIGT PRÆG

Som få i branchen, har 2E Bolig i tæt samarbejde med hovedentreprenøren der opfører projektbyggerierne, et setup for køb af rækkehuse og lejligheder, hvor kunderne kan få individuelle indretningsløsninger og individuelt materialevalg. Vi tilbyder dig derfor muligheden for at sætte dit helt personlige præg på boligen. Vores egne kreative arkitekter udarbejder gerne spændende indretningsforslag, hvis vores første bud ikke helt faldt i præcis din smag. Hør om mulighederne. Selve entreprenørarbejdet på vores byggerier udføres af eksterne hovedentreprenører med gode kompetence i boligbyggeri.

TRYGHEDSATTEST – VI SÆTTER TRYGHED OG KVALITET HØJT

Alle vores boliger leveres desuden med en nyskabelse, som 2E Bolig er ene om pt. Vi kalder det “2E Tryghedsattest”. Det er et dokument som udarbejdes af et eksternt ingeniørfirma. Ingeniørfirmaet følger byggeriet fra start til slut og bekræfter, at byggeriets konstruktioner er korrekt udført af hovedentreprenøren. Der er en yderligere garanti til vores kunder. Derudover medfølger til alle vores boliger en betalt byggeskadeforsikring, der gælder i ti år. Læs mere om hvordan vi arbejder her.

INGEN BØRNESYGDOMME OG EKSPERIMENTER HOS 2E.

2E hylder “Henry Ford-modellen”: nemlig at bygge mange enheder med ensartede og solide og gennemprøvede konstruktioner, så vi kan levere god solid kvalitet til bedste pris. Det er nogle af årsagerne til vores store succes. Vi har fokus på, at de projektbyggerier vi har til salg kan tåle at blive brugt, og her opstår ingen “børnesygdomme”. Vi sikrer nemlig at der udelukkende anvendes kendte, gennemprøvede og solide konstruktioner, der virker. Alle boliger der sælges gennem 2E Bolig, leveres med en 10 årig Byggeskadesforsikring.

OPTIMAL SERVICE

2E Bolig samler kun på tilfredse og glade kunder. Vi går langt for vores kunder og for dig. Og vi bestræber os alle på at yde optimal service. Det princip arbejder alle, inklusiv vores hovedentreprenørs projektledere på byggepladserne, fra tidlig morgen til sen aften.

HVOR LEDER DU EFTER BOLIG HENNE?ELLER

3 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE OS

Følg os

Find os på Facebook