Nyopført rækkehus i Gug klar til indflytning - Best buy 2019 i GugKædehus er for dig, som ønsker sig en fredfyldt tilværelse og samtidig har lyst til at bo tæt på storbyens fristelser - Kun 1 hus tilbage

Beskrivelse

I det attraktive Gug, på Sønder Tranders Vej, står det sidste nyopførte rækkehuse klar til indflytning. Her er der ikke gået på kompromis med kvaliteten – tværtimod. Prisen er revolutionerende lav, trods at kreative arkitekter har ligget vandret for at skabe de meste gennemtænkte løsninger, når det gælder indretning, lysindfald, energiforbrug og funktionalitet.

Kædehus er for dig, som ønsker sig en fredfyldt tilværelse og samtidig har lyst til at bo tæt på storbyens fristelser. Der er husene her, skabt til at tilfredsstille behovene hos både den kræsne single, den aktive børnefamilie eller
seniorparret.

I kan blive ejer af en splinterny bolig i Gug Centrum til en meget attraktiv pris. Her er tænkt på alt og boligen indeholder materialer i vores sædvanlige høje kvalitetsniveau. Her kan bl.a. nævnes Velfac træ/alu vinduer, HTH inventar, Junckers massive trægulve mv.

Huset er på 122 kvm + 13 kvm tagterrasse og derudover medfølger 23 kvm carport med depotrum.
Vi byder velkommen i entreen og videre ind i et stort, lyst køkkenalrum i åben forbindelse til opholdstuen. På stueetagen finder du også et fint gæstetoilet, inden vi bevæger os op til 1. salen. Denne byder på et rummeligt badeværelse, 3 store værelser samt kontor/walkin-closet.

Huset er opført i eksklusiv funkis design som er helt i topklasse - og så er det bare billigt. Billigere kan det faktisk ikke blive.

Kontakt os allerede i dag og aftal en fremvisning inden det er solgt med en af vores dygtige mæglere.

Vil du have mere information? Snak med os på tlf +45 53 51 52 53

Salgsliste

ADRESSE AREAL VÆR MODEL PRIS  
Sønder Tranders Vej 13F, - 9210 Aalborg SØ 122m2 5 - 2.895.000 DKK Hent salgsopstilling

Modeller