Nybygger drømmen lever videre - Modtag 350.000 kr. for at gøre boligen til din helt egen unikke NybyggerboligDe kendte huse fra TV2 Nybyggerne sælges

Beskrivelse

På Tinbergens Allé står to af Nybyggerhusene klar til nye nybyggere - Husene har en helt unik planløsning og byder på 50 kvm carport og tagterrasse som skal opleves

Drømmer I også om, at være nybyggere, så har vi det perfekte hus til dig. De to huse bærer præg af, at have været med i Nybyggerne, hvorfor de er perfekte til folk som er fikse på fingrene og som ønsker, at sætte et personligt præg på sit hjem. Spørgsmål er så bare, hvor meget nybygger du er.

Der er nemlig to muligheder for dig:

Vil gerne være nybygger, men de groveste ting må gerne være lavet for dig men er klar til at finde malerrullen frem mv. og tage tingene løbende, så du får din helt egen unikke Nybyggerbolig. Pris 2.645.000 kr.

Du er den fødte nybygger og er klar på at lægge gulv, ordne badeværelse mm.
Pris 2.995.000 kr. Modtag 350.000 kr. for at gøre boligen til din helt egen unikke Nybyggerbolig.

Huset er beliggende i det nye boligkvarter. Tæt på Aalborg Universitet, det nye supersygehus og Aalborg by, hvilket gør kvarteret særdeles attraktivt.

Her har I mulighed for at give familien mere ro og luft, og I vil stadig være i kort afstand til Aalborgs mange cafeer og shoppingmuligheder. Aalborg-forstaden har alt: indkøbsmuligheder, lokale aktiviteter Gistrup skole, gode daginstitutioner og ikke mindst de flotte grønne områder som Sønder Tranders og Lundby Bakker.

Til en meget attraktiv pris eller med en håndværker check, kan et af disse flotte skandinaviske huse blive jeres.

Kontakt en af vores dygtige projektmæglere for at aftale en personlig fremvisning, hvor I kan høre mere om dette spændende projekt og hvad jeres muligheder kan være.

Vil du have mere information? Snak med os på tlf +45 53 51 52 53

Salgsliste

ADRESSE AREAL VÆR MODEL PRIS  
Tinbergens Alle 10, - 9260 Gistrup 130m2 4 - 2.995.000 DKK Hent salgsopstilling
Tinbergens Alle 6, - 9260 Gistrup 130m2 4 - 2.645.000 DKK Hent salgsopstilling
Tinbergens Alle 8, - 9260 Gistrup 130m2 4 - SOLGT Hent salgsopstilling

Modeller

Model 167K+

Arkitekttegnede kædehuse på 130 m2 + 47 m2 tagterrasse/carport.

Super velindrettede kædehuse i hvidt eksklusivt funkis design. Her er alt I skal bruge. Virkelig velfungerende og moderne indretning bl.a. med mulighed for 2 badeværelser, bryggers og udgang til syd/vest vendt have samt 4 værelser på 1. sal. Her er brugt kvalitetsmaterialer, bl.a. eksklusive Junckers massive trægulve, Velfac træ/aluvinduer, HTH inventar m.v.

AREAL ALTAN/TERASSE RUM BADEVÆRELSER