Universitetsparken – fritlæggende kædehus med personligt præg.De kendte huse fra TV2 Nybyggerne sælges

Beskrivelse

På Tinbergens Allé står det sidste hus klar til at blive dit - Huset har en helt unik planløsning og byder på 50 kvm carport og tagterrasse som skal opleves

Vores kreative arkitekter har skabt et 130 kvm gennemtænk fritlæggende kædehus, hvor der er unikke løsninger i forhold til indretning, lysindfald, energiforbrug og funktionalitet. Resten af huset skal herefter laves ud fra jeres fantasi og drømme. Huset består i stueplan af entre/bryggers, badeværelse, køkken og stue. På 1. salen finder I badeværelse, tre værelser (evt. 4) og den 25 kvm store tagterrasse. Huset har desuden 25 kvm stor carport med skur.

Huset er beliggende i det nye boligkvarter. Tæt på Aalborg Universitet, det nye supersygehus og Aalborg by, hvilket gør kvarteret særdeles attraktivt. Her har I mulighed for at give familien mere ro og luft, og I vil stadig være i kort afstand til Aalborgs mange cafeer og shoppingmuligheder. Aalborg-forstaden har alt det, som I kan ønske jer af indkøb og lokale aktiviteter, og 2 km mod syg i Gistrup by, findes Gistrup skole samt gode daginstitutioner. Den dejlige natur kommer I også tættere på, da I bliver omkranset af Sønder Tranders og Lundby Bakker.

Til en meget attraktiv pris, kan det flotte skandinaviske hus blive jeres.

Kontakt en af vores dygtige projektmæglere for at aftale en personlig fremvisning, hvor I kan høre mere om dette spændende projekt og hvad jeres muligheder kan være.

Vil du have mere information? Snak med os på tlf +45 53 51 52 53

Salgsliste

ADRESSE AREAL VÆR MODEL PRIS  
Tinbergens Alle 6, - 9260 Gistrup 130m2 4 - 2.895.000 DKK Hent salgsopstilling

Modeller

Model 167K+

Arkitekttegnede kædehuse på 130 m2 + 47 m2 tagterrasse/carport.

Super velindrettede kædehuse i hvidt eksklusivt funkis design. Her er alt I skal bruge. Virkelig velfungerende og moderne indretning bl.a. med mulighed for 2 badeværelser, bryggers og udgang til syd/vest vendt have samt 4 værelser på 1. sal. Her er brugt kvalitetsmaterialer, bl.a. eksklusive Junckers massive trægulve, Velfac træ/aluvinduer, HTH inventar m.v.

AREAL ALTAN/TERASSE RUM BADEVÆRELSER