Nybyggerparken - Husene til TV2 Nybyggerne. 1-plans gårdhavehus med høj komfort Kun 2 huse!Vores kreative arkitekter har ligget vandret for at skabe de mest gennemtænkte løsninger, når det gælder indretning og funktionalitet

Beskrivelse

Vores kreative arkitekter har ligget vandret for at skabe de mest gennemtænkte løsninger, når det gælder indretning, lysindfald, energiforbrug og funktionalitet. Selvom prisen er revolutionerende lav, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten - tværtimod.

Boligerne er yderst velindrettede og byder på: Entre, rummeligt bryggers, stort åbent køkken-alrum og dejlig lys stue, stort badeværelse 2 gode værelser, dejligt master bedroom og toilet. Husene er perfekte for den travle børnefamilie eller senioren, som søger en spændende flot bolig med høj komfort, gulvvarme og stor funktionalitet.

Bydelen Dronningborg er beliggende i den nordøstlige del af Randers og er et af de mest attraktive kvarterer i byen. Dronningborg ligger langs Randers Fjord og er derfor beriget af naturen og fjordens smukke indløb til Randers havn og Gudenåens udløb. Fra Dronningborgs yderkant kan du cykle langs fjordens dige og hele vejen ind til Randers’ centrum - ca. 5 km.

Fra Dronningborgs højtbeliggende bakker opnås flere steder en unik udsigt ud over fjord, natur og Randers’ syd- & østlige bydel. Dronningborg er en blomstrende bydel med en bred vifte af muligheder og tilbud. Her er blandt andet: Skoler, vuggestuer, børnehaver, idrætsfaciliteter, bibliotek, forretninger, bank, læger, lystbådehavn samt et væld af diverse foreninger.

Naturen ligger lige uden for døren eller i behørig gåafstand på ganske få minutter, blandt andet Randers Fjord, fjordengene, Torupal, Stilling skoven og markerne, som omkranser Dronningborg.

Boligerne opføres i vores sædvanlige meget høje og berømte kvalitet. Inkluderet i basisprisen kan bl.a. fremhæves: Velfac træ/alu vinduer og døre - absolut topprodukt på markedet. Muret byggeri - ingen billige vægge i gips eller træ hos 2E Bolig. Tarkett kvalitets trægulve. Svane Køkkenet leverer smagfuldt kvalitets inventar. Gulvvarme i hele boligen - ingen radiatorer, der sidder i vejen hos 2E Bolig. Energiklasse A byggeri.

Byggeriet er i fuld gang, og boligerne er opdateret med ekstra tilvalg for kr. 254.000 - for at gøre disse boliger endnu mere unikke:

Vi har bl.a. valgt lækker carport og depotrum, trægulve på alle værelser (standard er gulvtæppe), grebsfri og integrerede hårde hvidevarer, væghængt toilet, udvendig vandhane, Easy Drain, ekstra tv-stik/data-stik i alle værelser samt ventilationsanlæg.

Tilvalgene er naturligvis med i prisen.

Kontakt os for at modtage salgsmaterialet og aftal allerede i dag et møde med en af vores dygtige projektmæglere, hvor I kan høre mere om det spændende projekt.

Vil du have mere information? Snak med os på tlf +45 53 51 52 53

Salgsliste

ADRESSE AREAL VÆR MODEL PRIS  
Skovmærkebakken 23, - 8930 Randers NØ 120m2 (+5m2) 4 - 2.299.000 DKK Hent salgsopstilling
Skovmærkebakken 33, - 8930 Randers NØ 120m2 (+5m2) 4 - SOLGT Hent salgsopstilling

Modeller