Nyopført enderækkehus i Gug - kun ét hus igen!Bedste køb i Gug

Beskrivelse

I det attraktive Gug, på Sønder Tranders Vej, står nyopførte rækkehuse klar til indflytning. Her er der ikke gået på kompromis med kvaliteten – tværtimod. Prisen er revolutionerende lav, trods at kreative arkitekter har ligget vandret for at skabe de meste gennemtænkte løsninger, når det gælder indretning, lysindfald, energiforbrug og funktionalitet.

De flotte rækkehuse er for dig, som ønsker sig en fredfyldt tilværelse og samtidig har lyst til at bo tæt på storbyens fristelser. Der er husene her, skabt til at tilfredsstille behovene hos både den kræsne single, den aktive børnefamilie eller seniorparret.

I kan blive ejer af en splinterny bolig i Gug Centrum til en meget attraktiv pris. Her er tænkt på alt og boligen indeholder materialer i vores sædvanlige høje kvalitetsniveau. Her kan bl.a. nævnes Velfac træ/alu vinduer, HTH inventar, Junckers massive trægulve mv.

Alle boligerne er hver 122 kvm + 13 kvm tagterrasse og derudover medfølger 23 kvm carport med depotrum.

Vi byder velkommen i entreen og videre ind i et stort, lyst køkkenalrum i åben forbindelse til opholdstuen. På stueetagen finder du også et fint gæstetoilet, inden vi bevæger os op til 1. salen. Denne byder på et rummeligt badeværelse, 3 store værelser samt kontor/walkin-closet.

De flotte boliger opføres i eksklusiv funkis design som er helt i topklasse - og så er det bare billigt. Billigere kan det faktisk ikke blive.

Kontakt os for at modtage salgsmaterialet og aftal allerede i dag et møde med en af vores dygtige projektmæglere, hvor I kan høre mere om det spændende projekt.

Vil du have mere information? Snak med os på tlf +45 53 51 52 53

Salgsliste

ADRESSE AREAL VÆR MODEL PRIS  
Sønder Tranders Vej. 13F, - 9210 Aalborg SØ 122m2 4 - 2.999.000 DKK Hent salgsopstilling

Modeller

Model 158R

Husene er succes husene fra "Skovparken" projektet, som er helt udsolgt. Husene er super velindrettede med 4 værelser, entre med gæstetoilet, stort åbent køkken alrum og dejlig lys stue. 1 sal indeholder stort badeværelser, 3 gode værelser og mindre værelse der også kan være kontor eller walk-in med mulighed for masser af skabsplads. Fra 1 sal er der udgang til syd/vest vendt 12 kvm stor ugeneret tagterrasse, hvorfra solen og solnedgang kan nydes.

AREAL ALTAN/TERASSE RUM BADEVÆRELSER
122 kvm, 22 kvm carport/depot Terrasse + Altan 4 2