The Old Yard, Aalborg - historiske liebhaver lejligheder på kajen.Helt enkelt, Aalborgs mest unikke og luksuriøse projekt. Bestil tid for fremvisning af splinterny udstillingslejlighed

Beskrivelse

The Old Yard, Aalborg - historiske liebhaver lejligheder på kajen

Endelig forstår man betydningen af ordene Beliggenhed og Eksklusiv. The Old Yard er det mest eksklusive boligbyggeri på havnefronten, Aalborg til dato har set.

Aalborgs Havnefront har gennemgået en ekstrem udvikling, hvor gammelt er udskiftet med nyt, og industri er udskiftet med boliger og liv. Det gamle skibsværft i Aalborg blev oprindeligt tegnet af Kgl. Bygningsinspektør Einar Packness for Stuhrs Maskin- og Skibsbyggeri i 1918, men efter nænsom renovering har den gamle maskinhal fået nyt liv som "The Old Yard". Foruden bygningens velbevarede historie, er beliggenheden helt unik, det gamle værft ligger nemlig placeret med den bedste udsigt over fjorden. Og hvem kan ikke forestille sig, hvordan det vil være at sidde i solen på terrassen, mens man kan nyde et krydstogtsskib langsomt sejle forbi. For slet ikke at tale om solnedgangen, som hver aften kan nydes i fulde drag. Og selv når vejret ikke er til at benytte terrassen, kan man stadig glæde sig over den fænomenale udsigt fra lejligheden, som selvfølgelig er opført i materialer af kvalitet, der matcher udsigten og den historiske værdi. Her er man ikke gået på kompromis med noget. Helt enkelt - Aalborgs mest unikke og luksuriøse projekt. Ejendommens helt unikke placering skyldes, at det netop er lige her, at man kan se længst i hver retning af fjorden. Man slog i gamle dage en streg med udsigtslinjer i hver sin retning – hvor de to linjer krydsede hinanden, der skulle bygningen ligge.

Kontakt os og få en personlig fremvisning i vores prøvebolig og hør mere om, hvordan du kommer til at bo i denne fantastiske gamle bygning, som vi er stolte af at have ombygget til Aalborgs mest spændende og unikke havneboliger.

Se vores nye film om omdannelsen af den historiske værftsbygning til unikke luksusboliger:

Vil du have mere information? Snak med os på tlf +45 53 51 52 53

Salgsliste

ADRESSE AREAL VÆR MODEL PRIS  
Beddingen 11, 1 12 - 9000 Aalborg 106m2 3 - 3.999.000 DKK Hent salgsopstilling
Beddingen 11, 1 17 - 9000 Aalborg 185m2 4 - 7.999.000 DKK Hent salgsopstilling
Beddingen 11, 1 22 - 9000 Aalborg 185m2 4 - 13.999.000 DKK Hent salgsopstilling
Beddingen 11, 1 9 - 9000 Aalborg 175m2 4 - 7.899.000 DKK Hent salgsopstilling

Modeller