Arkitektonisk 1-plans gårdhavehus med høj komfort Revet væk - kun 2 huse tilbage så skynd Jer

Beskrivelse

Vores kreative arkitekter har ligget vandret for at skabe de mest gennemtænkte løsninger, når det gælder indretning, lysindfald, energiforbrug og funktionalitet. Selvom prisen er revolutionerende lav, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten - tværtimod.
Boligerne er yderst velindrettede med enten 3 eller 4 værelser, entre, stort åbent køkken alrum og dejlig lys stue, stort badeværelse og er perfekte for den travle børnefamilie eller senioren, som søger en spændende flot bolig med høj komfort, gulvvarme, stor funktionalitet. Boligerne er beliggende i naturskønne omgivelser i det nyetablerede Universitetsparken tæt til supermarked, skole, pasningstilbud og fritidsfaciliteter og samtidig tæt på Gigantium.

Gigantium spiller en stor rolle for områdets udvikling - aktiviteten i og omkring Gigantium gør området attraktivt for børnefamilier og unge mennesker. Aalborg Universitet udvider sine aktiviteter markant i området, som er hovedcampus for AAU, og på samme vis udvider videns- og teknologiparken, NOVI kontinuerligt deres aktiviteter med arbejdspladser i området. Om få år står det nye Universitetshospital klar til brug, hvilket blot vil forstærke behovet for boliger yderligere i området.

Boligerne opføres i vores sædvanlige meget høje og berømte kvalitet. Inkluderet i basisprisen kan bl.a. fremhæves: Velfac træ/alu vinduer og døre - absolut top produkt på markedet. Muret byggeri - ingen billige vægge i gips eller træ m.v. hos 2E Bolig. Tarkett kvalitets trægulve. Svane Køkkenet leverer smagfuldt kvalitets inventar. Gulvvarme i hele boligen - ingen radiatorer der sidder i vejen hos 2E Bolig. Energiklasse A byggeri.

Byggeriet er i fuld gang, og vi har allerede solgt over halvdelen af disse lækre boliger. De boliger, som endnu ikke er solgte, vil blive opdateret med ekstra tilvalg for mellem 254.000 kr. til 375.600 kr. for at gøre disse boliger endnu mere unikke.

Vi har bl.a. valgt lækker vedligeholdelsesfri carport og depotrum, trægulve på alle værelser (standard er gulvtæppe), 2 Velux tagvinduer, grebsfri og integrerede hårde hvidevarer, væghængt toilet, udvendig vandhane, Easy Drain, ekstra tv-stik/data-stik i alle værelser samt ventilationsanlæg.

Tilvalget er naturligvis med i prisen.

Kontakt os for at modtage salgsmaterialet og aftal allerede i dag et møde med en af vores dygtige projektmæglere, hvor I kan høre mere om det spændende projekt.

Vil du have mere information? Snak med os på tlf +45 53 51 52 53

Salgsliste

ADRESSE AREAL VÆR MODEL PRIS  
Seiferts Alle 17, - 9260 Gistrup 110m2 3 - SOLGT Hent salgsopstilling
Seiferts Alle 19, - 9260 Gistrup 110m2 3 - SOLGT Hent salgsopstilling
Seiferts Alle 5, - 9260 Gistrup 110m2 4 - 2.803.000 DKK Hent salgsopstilling
Seiferts Alle 7, - 9260 Gistrup 110m2 4 - 2.803.000 DKK Hent salgsopstilling
Seiferts alle 11, - 9260 Gistrup 125m2 4 - SOLGT Hent salgsopstilling

Modeller

Model 114R - Rækkehus

Bedst indrettet rækkehus på 110 kvm!Huset er meget velindrettede med 3 værelser, entre, stort åbent køkken alrum og dejlig lys stue, stort badeværelse, mulighed for masser af skabsplads. Perfekte solforhold. Alle haver ligger direkte mod syd vest.

AREAL ALTAN/TERASSE RUM BADEVÆRELSER