Arkitektonisk 1-plans gårdhavehus med høj komfort Revet væk - kun 1 hus tilbage så skynd Jer. Unik beliggenhed til det nye supersygehus og Universitet

Beskrivelse

Vores kreative arkitekter har ligget vandret for at skabe de mest gennemtænkte løsninger, når det gælder indretning, lysindfald, energiforbrug og funktionalitet. Selvom prisen er revolutionerende lav, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten - tværtimod.
Boligerne er yderst velindrettede med 3 rummelige værelser, entre, stort åbent køkken alrum og dejlig lys stue, stort badeværelse med lækkert ovenlysvindue. Husene er perfekte for den travle børnefamilie eller senioren, som søger en spændende flot bolig med høj komfort, gulvvarme, stor funktionalitet. Boligerne er beliggende i naturskønne omgivelser i det nyetablerede Universitetsparken tæt til supermarked, skole, pasningstilbud og fritidsfaciliteter og samtidig tæt på Gigantium.

Gigantium spiller en stor rolle for områdets udvikling - aktiviteten i og omkring Gigantium gør området attraktivt for børnefamilier og unge mennesker. Aalborg Universitet udvider sine aktiviteter markant i området, som er hovedcampus for AAU, og på samme vis udvider videns- og teknologiparken, NOVI kontinuerligt deres aktiviteter med arbejdspladser i området. Om få år står det nye Universitetshospital klar til brug, hvilket blot vil forstærke behovet for boliger yderligere i området.

Boligerne opføres i vores sædvanlige meget høje og berømte kvalitet. Inkluderet i basisprisen kan bl.a. fremhæves: Velfac træ/alu vinduer og døre - absolut top produkt på markedet. Muret byggeri - ingen billige vægge i gips eller træ m.v. hos 2E Bolig. Tarkett kvalitets trægulve. Svane Køkkenet leverer smagfuldt kvalitets inventar. Gulvvarme i hele boligen - ingen radiatorer der sidder i vejen hos 2E Bolig. Energiklasse A byggeri.

Vi har bl.a. valgt lækker vedligeholdelsesfri carport og depotrum, trægulve på alle værelser, 2 Velux tagvinduer, grebsfri og integrerede hårde hvidevarer, væghængt toilet, udvendig vandhane, Easy Drain, ekstra tv-stik/data-stik i alle værelser samt ventilationsanlæg.

Der er selvfølgelig muligt at reservere, så I kan nå at tale med jeres bank.

Kontakt os allerede i dag for at aftale et møde med en af vores projektmæglere, hvor I kan høre mere om jeres muligheder.

Vil du have mere information? Snak med os på tlf +45 53 51 52 53

Salgsliste

ADRESSE AREAL VÆR MODEL PRIS  
Seiferts Alle. 7, - 9260 Gistrup 110m2 4 - 2.695.000 DKK Hent salgsopstilling

Modeller